неділю, 26 травня 2013 р.

Велодень 2013

 25 травня у Львові відбувся дев’ятий щорічний "Велодень". Велодень - всеукраїнська акція, яка об'єднує тисячі велосипедистів у спільному велопробізі центральними  
вулицями своїх міст. 
 Щорічний велопарад збирає прихильників двоколісного транспорту з метою пропаганди здорового та активного способу життя та екологічної альтернативи міському авто, створення цивілізованих умов для велосипедистів у містах України. Учасники Велодня виступають за безпеку та взаємоповагу на дорогах, створення велодоріжок та велопарковок у громадських місцях.  
 Велопробіг у Велодень проходить у Вінниці, Донецьку, Житомирі, Запоріжжі, Івано-Франківську, Києві, Луцьку, Одесі, Харкові, Чернігові та в інших містах України.
 Організаторами акції у Львові виступають: Lviv Bicycle Club, Асоціація Роверистів Львова, Клуб велосипедного туризму „Колесо вітрів”, Велоклуб друзів природи „Рух”, Студентська Рада Львова. 
 На велопараді зібралась велика кількість велосипедистів, що не може не тішити.  Велоспільнота львова росте, можливо колись нам зроблять і достойні велодоріжки. Різноманіття велосипедистів паморочило голову. Більшість людей приїхало на гірських велосипедах, у велоформі, була й частина учасників які красувались на сітібайках, шосейних та трекових велосипедах, навіть, був юнак на мотовелосипеді. Одним словом, цю акцію варто було відвідати та побачити все на власні очі. А якщо комусь не вдалось цього зробити, ось кілька фото з велодня 2013.




Валентина Залевська Wiz-Art












Дем’ян Данилюк Lypneva.com 
                      




Анастасія Судковська,  "Всельвівський велопарад дівчат"


Немає коментарів:

Дописати коментар